Annelène Graswinckel
06-466 151 00
Fabienne Kasteel
06-240 953 86
info@vanhiernaardaar.nl
www.vanhiernaardaar.nl
Celebesstraat 73
2585 TG Den Haag

Vanhiernaardaar werkt sterk resultaatgericht en altijd op basis van een persoonlijke benadering, waarbinnen vertrouwen en discretie centraal staan.
We gaan niet zo maar aan de slag en overleggen tot in detail wat u wel en niet van ons mag verwachten.
Pas als u zich helemaal thuis voelt, hebben wij ons werk goed gedaan.

Bel gerust voor meer informatie!

book-color

Administratie

Is de administratie minder overzichtelijk dan u eigenlijk zou willen? Vanhiernaardaar heeft ruime ervaring met het organiseren en herinrichten van administraties. Misschien helpt een ander opbergsysteem of is het tijd om belangrijke zaken eens van minder essentiële post te scheiden. We zoeken het graag samen met u uit. ×

car-colorVerhuizen

Met onze verhuisservice behoort verhuisstress tot het verleden. We regelen namelijk alles. Van het opruimen en uitzoeken van spullen tot het doorgeven van adreswijzigingen. Maar ook het ‘meelopen’ met verhuizers en klusjesmensen of het terugplaatsen van meubels (volgens uw wensen) behoort tot de opties. Ook te denken valt aan:

×

mebel-color

Opruimen

Heeft u te veel meubelen en spullen verzameld? Weet u dat het tijd wordt om afscheid van bepaalde zaken te nemen, maar komt u er niet aan toe om dit ook echt aan te pakken? Vanhiernaardaar loopt samen met u door het huis, zodat we een goede selectie kunnen maken. En wat u niet meer nodig heeft? Daar vinden we, in overleg, een mooie bestemming voor!

×

money

Tarief

De intake (bij u thuis) is altijd gratis en vrijblijvend. Ons uurtarief is €37,50 / €62,50 exclusief BTW (variërend of we alleen of samen komen). Eventueel kunt u ook voor een vaste projectprijs kiezen. In elk geval ontvangt u een heldere en goed onderbouwde offerte.

Vanhiernaardaar voert al haar werkzaamheden uit onder de toepasselijkheid van haar algemene voorwaarden, die hieronder staan.

Download Algemene Voorwaarden

×